lik_nytric.jpg

Навички дієтолога включають організованість, здатність добре працювати з іншими, здатність пояснювати складні питання з простотою і, перш за все, співчуття до турботи про своїх пацієнтів.
Найкращий спосіб почати підготовку до кар'єри дієтолога – це виконати кроки, перелічені нижче:

  • Опитайте будь-яких знайомих дієтологів або нутриціологів. Дізнайтеся про їхнє повсякденне життя та посадові обов'язки. Якщо можливо, відвідайте їх на роботі, щоб дізнатися, як виглядає типова дієтологічна установа.
  • Виберіть програму навчання з дієтології або харчування принаймні на чотири роки. Ступінь бакалавра або вище дасть вам найкращі шанси вивчити матеріал, необхідний для досягнення успіху.
  • Дізнайтеся про будь-які стажування або програми роботи та навчання, необхідні для обраної вами конкретної галузі.
  • Дізнайтеся, що потрібно, щоб стати на облік дієтологом або дієтологом не тільки в США, але і у вашому штаті. Це може включати численні іспити, сертифікати та стажування.
  • Заздалегідь дізнайтеся, що потрібно, щоб бути готовим.
  • Після того, як ви зареєструєтеся в обраній галузі, знайдіть найкраще середовище для початку практики.
  • Які типи навичок або рис особистості рекомендуються дієтологу?

Цікавитися іншими недостатньо. Великі дієтологи люблять обговорювати здоров'я та харчування з людьми, які цього найбільше потребують. Ви також повинні практикувати власні поради, однак це не обов'язково. Однак більшість дієтологів перебувають у чудовій формі і добре харчуються. Ваша зацікавленість у благополуччі інших людей має першорядне значення.

Нутриціологи також повинні цікавитися поточними подіями, що впливають на дієтичну промисловість, такими як останні новини про дієти, схвалення або попередження ліків, попередження про здоров'я та дослідження дієти. Все, що покращить здоров'я ваших пацієнтів, має вивчатися безперервно протягом усієї вашої кар'єри.