likar.jpg

Кар'єра клінічних і медичних дієтологів і дієтологів
Знайдіть онлайн-програми клінічного дієтолога нижче

Нью-Йоркський коледж мануальної терапії пропонує онлайн або кампусну програму магістратури з прикладного клінічного харчування. Цей магістерський курс надає комплексну професійну освіту, яка визначає інтегративний підхід до харчування та здоров'я з профілактикою лікування захворювань з великим спектром орієнтації на клініки.

36 кредитна онлайн-програма, тривалість – 2 роки.
Кожен 15-тижневий триместр викладається двома курсами.
Вимоги мають бути 2,5 балом або вище.
Ступінь магістра з прикладного клінічного харчування Нью-Йоркського коледжу хіропрактики допоможе вирішити проблеми зі здоров'ям, включивши харчування в регулярний репертуар практикуючих лікарів.
Корисно мати освіту в галузі охорони здоров'я або природничих наук, щоб отримати найкращий старт від цієї програми.

Напрямки практичної діяльності

Клінічні Нутриціологи та дієтологи працюють у лікарнях, клініках, закладах довгострокового та короткострокового догляду. Вони зосереджені в першу чергу на пацієнтах, чиї захворювання можуть варіюватися від діабету, хвороб серця, ниркової недостатності або ожиріння до рутинних операцій і перебування в лікарні через хворобу або травму. Це середовище передбачає тісну співпрацю з лікарями, медсестрами та іншими медичними фахівцями як команду для лікування пацієнтів. Тим, хто цікавиться середовищем лікарні чи закладу догляду, рекомендується дізнатися більше про заклади у своєму районі.

Медичні дієтологи працюють переважно в лікарнях, амбулаторних та громадських клініках, закладах довгострокового та короткострокового догляду та науково-дослідних інститутах. Подібно до клінічних дієтологів, медичні дієтологи підготовлені в першу чергу з анатомії, фізіології та біології. Їх робота полягає в тому, щоб з'ясувати першопричини або багато хронічних захворювань і призначити дієту і зміни способу життя, які принесуть користь їхнім пацієнтам.

Які щоденні завдання для клінічних дієтологів і дієтологів?

За даними Національної академії наук, «95% усіх хронічних захворювань викликані факторами дієти, навколишнього середовища та способу життя. На генетику припадає п'ять відсотків цих захворювань».

Клінічний дієтолог використовує новітню біомедичну та фізіологічну інформацію та дослідження для оцінки індивідуальних потреб пацієнта. На основі цього аналізу вони можуть призначити правильне харчування та дієту відповідно до оптимальної біологічної функції цієї людини. За даними Ради з сертифікації клінічного харчування США (CNCB), клінічні дієтологи використовують «історію хвороби, антропоморфні вимірювання, фізичні ознаки, лабораторні тести та аналіз харчування/способу життя», щоб оцінити індивідуальні потреби пацієнта в оптимізації дієти та харчування. На основі цієї оцінки можна виписати рецепт і, за необхідності, належним чином направити його до лікаря або іншого медичного працівника.

Подібно до клінічного нутриціолога або дієтолога, медичний нутриціолог або дієтолог також використовує біомедичну та фізіологічну інформацію та дослідження для оцінки потреб окремого пацієнта, призначаючи правильне харчування та дієту цього пацієнта. Обидві посади будуть тісно співпрацювати з лікарями, медсестрами та аналітиками-дослідниками.