dietolog.jpg

Напрямки практичної діяльності

Громадські дієтологи та дієтологи працюють переважно в державних клініках охорони здоров'я, агентствах охорони здоров'я та соціальних послуг, а також приватних громадських клініках, консультуючи окремих осіб і групи щодо практик харчування, спрямованих на запобігання захворюванням і зміцнення здоров'я. Працюючи в таких місцях, як державні медичні клініки, агентства охорони здоров'я вдома та організації підтримки здоров'я, громадські дієтологи переглядають потреби своїх пацієнтів і готують рекомендації щодо харчування відповідно до їхніх конкретних потреб і способу життя.

Які щоденні завдання для дієтологів та дієтологів?

Фахівці з громадського харчування можуть проконсультуватися щодо регулярних повсякденних дій, таких як закупівля та приготування їжі для людей похилого віку, дітей та пацієнтів або клієнтів з особливими потребами. За даними Бюро статистики праці США, «підвищений інтерес громадськості до харчування призвів до появи робочих місць у виробництві продуктів харчування, рекламі та маркетингу. У цих областях дієтологи аналізують продукти харчування, готують літературу для розповсюдження або повідомляють про такі питання, як харчові волокна, вітамінні добавки або поживність рецептів».