vagitna2.jpg

Пренатальний дієтолог працює з майбутніми матерями, щоб забезпечити оптимальне харчування в періоди до вагітності, вагітності та після пологів. Пренатальний дієтолог також працюватиме з молодими матерями над оптимальним харчуванням для грудного вигодовування та здоров'я та дієти після пологів.

Багато майбутніх мам звертаються до пренатальних дієтологів, якщо вони стурбовані недостатньою або надмірною вагою, неможливістю їсти або перестати їсти, мають особливі дієтичні потреби або харчову алергію або будь-яку кількість ускладнень вагітності, пов'язаних з дієтою. Збільшення ваги майбутньої матері, як правило, відбувається поступово протягом всієї вагітності, загалом від 25 до 35 фунтів на момент пологів для тих, хто загалом здоровий до вагітності та хто очікує мати лише одну дитину. Пренатальний дієтолог спеціалізується на пошуку відповідного збільшення ваги, щоб дати дитині максимально здоровий час в утробі матері, дозволяючи при цьому матері бути максимально здоровою та комфортною. Перегляньте 10 найкращих продуктів, які можна їсти під час вагітності.

Вагітні жінки за порадами пренатального дієтолога

Пренатальний дієтолог спочатку проаналізує та оцінить поточний стан здоров'я та дієту пацієнтки. Цей аналіз включає існуючі рівні елементів у раціоні, включаючи білок, кислоти, вітаміни та інші мікроелементи, включаючи кальцій і залізо. Буде проаналізовано прийом їжі та Будуть надані рекомендації щодо споживання хліба та круп, фруктів та овочів, а також води та інших рідин, на додаток до будь-яких харчових добавок, які можуть бути необхідними.

Пренатальний дієтолог працює багато в чому так само, як звичайний нутриціолог або дієтолог, але особливо дбає про те, щоб і мати, і її майбутня дитина були добре доглянуті. Пренатальний дієтолог, швидше за все, буде бачити своїх пацієнток частіше, ніж інші типи дієтологів, в період до і під час вагітності і незабаром після народження дитини.

Пренатальний нутриціолог тісно співпрацює з іншими медичними працівниками, включаючи медсестер, лікарів акушерства та гінекології (акушер-гінеколог), акушерок та інших фахівців у галузі охорони здоров'я.

За даними Indeed.com та онлайн-моніторингу індустрії, пренатальний нутриціолог може розраховувати на заробіток від 39 000 до 54 000 доларів, залежно від його конкретного місця розташування. Ті, хто живе в Канаді, в багатьох випадках можуть розраховувати на більший заробіток завдяки державним програмам для майбутніх матерів.

У більшості випадків ті, хто працює в приватній практиці, можуть розраховувати на найвищу зарплату, тоді як ті, хто відкриває власну практику, зазвичай отримують найбільше. Однак існує велика кількість державних закладів охорони здоров'я, які наймають пренатальних дієтологів, які пропонують кращі за середні пільги, включаючи медичне обслуговування та пенсійні пакети.