simeyn.jpg

Сімейний нутриціолог або дієтолог працює так само, як громадський дієтолог. Однак вони більше спрямовують свою енергію на внутрішні проблеми. Сімейні нутриціологи працюють переважно в державних клініках охорони здоров'я, агентствах охорони здоров'я вдома, агентствах охорони здоров'я та соціальних послуг або з невеликими приватними практиками, консультуючи сім'ї та опікунів щодо останньої інформації про харчування та досліджень для сприяння благополуччю сім'ї. Сімейні дієтологи та дієтологи також можуть тісно співпрацювати з педіатрами та сімейними лікарями в лікарнях та громадських медичних закладах.

Які щоденні завдання у сімейних дієтологів?

Завдання сімейного дієтолога та дієтолога можуть включати практику, пов'язану з материнством та пологами, вихованням дітей, приготуванням їжі для сімей, доглядом за старшими та загальною пропагандою здорових харчових звичок. Сімейні лікарі займаються різними питаннями, починаючи від приготування їжі для вибагливих у їжі і закінчуючи порадами щодо харчування для лікування дітей з діабетом, надмірною вагою або інших груп ризику.

Оскільки наше населення старіє, дієта та планування харчування для людей похилого віку також стали важливим питанням. Більше того, з останніми економічними труднощами, які відчуваються по всій країні, все від бюджетів на продукти з низькими доходами до пропозицій щодо економічних, здорових закусок стає все більш важливим. Сімейні дієтологи та дієтологи останнім часом знайшли свою професію в основі вирішення цих питань.