asoc.jpg

Основна увага натуропатичного або холістичного харчування, на відміну від звичайного звичайного харчування або дієтології, зосереджена на природних засобах і фізіологічному балансі організму. Найголовніше, що основна увага приділяється вродженій здатності людського організму до зцілення та підтримки себе природним шляхом. Натуропатичний підхід до харчування та оздоровлення виявляє дисбаланс у певній дієті та способі життя та намагається скоригувати цей дисбаланс, щоб дозволити організму його природну здатність виправляти проблеми, хвороби чи нездужання без звичайних ліків чи хірургічного втручання.

За словами Девіда Гетоффа, шанованого натуропата і сертифікованого клінічного дієтолога, «не існує лікування або ліків, які можуть подолати або звести нанівець наслідки неправильного харчування... та нездоровий спосіб життя». Перш за все, натуропатичний погляд на харчування визначає оптимальне споживання організмом поживних речовин і рівень фізичних навантажень, щоб знайти здоровий спосіб життя, який відповідає цим параметрам. Якщо цей тип харчування вас найбільше цікавить, ви можете бути правильною людиною для кар'єри натуропатичного дієтолога.

Натуропатичний підхід до харчування

Натуропат-дієтолог в позі йоги Харчування і їжа є основою всієї натуропатичної медицини. Натуропатичне харчування віддає перевагу цілісному підходу до оздоровлення, допускаючи лише мінімальне використання штучних добавок, ліків або хірургічних процедур. Причому перевага віддається профілактиці хвороб і нездужань, а не лікуванню цих проблем, яким можна запобігти. Багато з цих хвороб і нездужань можна запобігти за допомогою здорового харчування, фітнесу та корекції способу життя, а також зменшення непотрібного стресу.
Диплом натуропата-дієтолога або дієтолога
Університет Каплана онлайн - Наука про харчування - Наука про здоров'я - Молодші спеціалісти/бакалаври
Основні цінності натуропатичного харчування
Загальну філософію натуропатичної медицини, включаючи харчування, можна знайти в шести «основних цінностях»:

Щоб не завдати шкоди організму під час лікування, забезпечити максимально ефективну доступну медичну допомогу з найменшим ризиком для пацієнтів;
Визнавати, поважати та заохочувати здатність людського організму до самовідновлення та дотримуватися оптимальної дієти та фітнес-режиму;
Виявляти та усувати причини хвороб або нездужань замість того, щоб лікувати лише симптоми;
Навчати інших і переконувати їх жити і харчуватися здоровіше для себе;
Лікувати пацієнтів з комплексним підходом, враховуючи всі можливі фактори здоров'я та впливи на організм.
Натуропатична медицина не просто лікує одну людину, а зосереджується на середовищі, в якому вона перебуває, включаючи її громаду та оточуючих людей. Повноцінним ходом дій буде лікування всього оточення від недуг, хвороб і недуг.

Перспективи кар'єри натуропатичного дієтолога

У міру того, як охорона здоров'я стає все більш дорогою, все більший акцент буде приділятися профілактиці захворювань, а не лікуванню. Оскільки це основна мета будь-якого натуропатичного дієтолога, ця галузь має хороші можливості для збільшення свого попиту протягом наступного десятиліття. Особливо велика кількість літератури була присвячена багатьом філософіям і методам лікування в натуропатичному харчуванні, і це також призведе до кращого розуміння цієї практики широкою громадськістю. Для тих, хто цікавиться натуропатичним харчуванням, ніколи не було кращого часу для початку.

Організації натуропатичного харчування

Міжнародна та Американська асоціація клінічних дієтологів (IAACN)
IAACN – це асоціація практикуючих клінічних дієтологів, яка розпочала свою діяльність у 1983 році. Асоціація була створена для забезпечення цілісності галузі за допомогою етичного кодексу, процесу сертифікації членів, державного законодавства, громадської та професійної освіти. 15280 Еддісон Роуд, Сент 130 Аддісон, Техас 75001
(972)-407-9089
iaacn.org

Рада з сертифікації клінічного харчування (CNCB)
Фахівці з харчування створили CNCB для забезпечення навчання, іспитів та сертифікації для різних організацій охорони здоров'я та акредитації, а також державних ліцензувань та сертифікатів по всій території США.
15280 Еддісон Роуд, Люкс 130
Еддісон, Техас 75001
(972) 250-2829
cncb.org

Американська натуропатична медична асоціація (ANMA)
ANMA була створена в 1981 році, щоб стати найбільшою і найстарішою асоціацією лікарів-натуропатів у США. Членство відкрите для професіоналів зі ступенем доктора натуропатії (N.D.) або доктора натуропатичної медицини (N.M.D.).
Поштова скринька 96273
Лас-Вегас, Невада 89193
(702) 897-7053
anma.org