holist.jpg

Відповідно до цілісного підходу до харчування, на відміну від традиційного харчування, ця сфера зосереджена в першу чергу на профілактиці захворювань. Холістична медицина продовжує зростати в популярності протягом останнього десятиліття і, як очікується, буде зростати в найближчому майбутньому. Холістичних та гомеопатичних дієтологів можна знайти переважно в приватних холістичних та гомеопатичних клініках, громадських агентствах підтримки, роздрібних центрах харчування та оздоровлення, приватних громадах, готельному бізнесі, включаючи готелі та курорти, а також консалтингових компаніях.

Холлістичні методики харчування

У відповідь на різноманітні оздоровчі практики, які стали популярними, включаючи гербологію, натуропатичну медицину, аюрведичну філософію, йогу та акупунктуру, холістичні та гомеопатичні дієтологи почали набувати популярності в галузі науки про харчування. Холістичний або гомеопатичний дієтолог, як правило, надає пацієнтам інформацію про харчування щодо переваг необроблених продуктів, де цей тип харчування може бути доступний, і як максимізувати харчову цінність для індивідуальної фізіології кожного пацієнта. Це включає призначення правильної кількості білків, вуглеводів, корисних жирів, вітамінів і мінералів для оптимізації здоров'я.


Дієтолог або зареєстрований дієтолог призначить дієту, використовуючи сучасні останні дослідження та професійний досвід, щоб забезпечити своїм пацієнтам максимально можливе харчування та фізіологічне функціонування організму. Холіст або гомеопатичний нутриціолог не є винятком, зосереджуючись на таких захворюваннях, як високий кров'яний тиск, холестерин, хвороби серця, діабет, ожиріння та інші. Холістичні або гомеопатичні дієтологи, однак, виступають за споживання натуральних продуктів, таких як горіхи, фрукти та овочі, замість оброблених харчових продуктів, намагаючись максимізувати поживну цінність для своїх пацієнтів.