checkmix.jpg

Хіба Chex Mix не такий смачний? Домашній варіант виходить таким простим і смачніше магазинного. Він не містить глютену завдяки використанню безглютенової кукурудзи та рису Chex, безглютенових кренделів і безглютенового вустерширського соусу.

Я додав арахіс і кешью, щоб зробити його насиченим корисними жирами та білком і зробити цю закуску трохи ситнішою. Якщо ви хочете зберегти його менш калорійним, ви можете зменшити кількість горіхів, які ви використовуєте. Зробіть це для вечірки або в будь-який час! Вечірки - це дуже весело, особливо це стосується їжі. Це чудова закуска, якою можна насолоджуватися протягом тижня. Це, безумовно, ласощі, яке стане справді веселим перекусом для кіно.

Ви можете приготувати домашню суміш Chex, використовуючи будь-які смаки, які хочете, наприклад суміш buffalo Chex або суміш Chex ранчо з використанням приправи ранчо. Коли ваша суміш Chex стоїть у духовці, уважно стежте за нею, щоб вона не пригоріла. Приготування його при низькій температурі допомагає йому не підгоріти, а стати красивим і хрустким.

Які інгредієнти потрібні для безглютенової суміші Chex?
-Кілька видів Chex- кукурудза та рис добре працюють, щоб не містити глютену. Якщо ви можете переносити глютен, ви можете використовувати пшеничний Chex, якщо хочете.

-Горіхи - арахіс, кешью, мигдаль і пекан дуже добре працюють

-Ароматизатори - вершкове масло, вустерширський соус, сіль, копчена паприка. Часниковий порошок і цибульний порошок додають багато смаку.

-Кренделі- Я використовував безглютенові кренделі, щоб зберегти цю страву без глютену, але ви можете використовувати звичайні, якщо ви можете переносити глютен.

Надзвичайно простий домашній мікс Chex, виготовлений без глютену! Робить найкращу суміш для закусок, і повірте мені, це подобається натовпу!

Час приготування: 5 ХВ Час приготування: 40 ХВ Загальний час: 45 хв


ІНГРЕДІЄНТИ

3 склянки кукурудзи Chex
3 склянки рису Chex
1 склянка смаженого арахісу
1 склянка смажених кешью
1 паличка вершкового масла, розтопленого
1/4 склянки вустерширського соусу
1/2 чайної ложки солі
1 чайна ложка часникового порошку
1 чайна ложка цибульного порошку
1 чайна ложка копченої паприки
2 чашки палички кренделів (за потреби без глютену)

ІНСТРУКЦІЇ
1. Розігрійте духовку до 250 градусів за Фаренгейтом.
2. У великій мисці змішайте всі інгредієнти, крім кренделів, і добре перемішайте.
3. Вилийте суміш на велике деко і випікайте 40-45 хвилин, перевертаючи кожні 15 хвилин.
4. Змішайте кренделі, а потім остудіть, щоб подавати або насолоджуватися теплими.
5. Добре зберігається в пластиковій або скляній тарі близько тижня.